Milliardærer skyver krypto: Mexicos tredje rikeste person endrer Twitter-bio for å inkludere Bitcoin

Elon Musk fortsetter å pumpe DOGE mens Ricardo Salinas Pliego holder seg til Bitcoin.

Ricardo Salinas Pliego, styreleder i konglomeratet Grupo Salinas og Mexicos tredje rikeste person, plugger Bitcoin på sosiale medier

Milliardæren med en estimert nettoverdi på over 13 milliarder dollar per januar endret sin Twitter-bio i helgen for å inkludere Bitcoin Up hashtag. Crypto Twitter-brukere og noen av Salinas mer enn 840 000 følgere rapporterte at de la merke til endringen lørdag rundt den tiden prisen på kryptoaktiva steg til mer enn $ 40 000 for første gang på 23 dager.

Når han snakket med Cointelegraph i desember, avslørte Salinas at han først hadde kjøpt Bitcoin til $ 200 i 2013, og senere solgte i løpet av 2017 bull run da prisen nådde $ 17.000. Han beskrev kryptoaktiva som sin “beste investering noensinne.”

I november sa Salinas at 10% av hans „flytende portefølje“ er investert i BTC, mens de resterende „i gruvedrift av edle metaller.“ Den 65 år gamle milliardæren kjøpte inn før prisen på Bitcoin økte til nye heltidspunkter i desember og januar, mer enn en dobling av investeringen.

Han har sagt at han ikke planlegger å selge noen kryptobeholdninger i minst fem år

Salinas er ikke den eneste milliardæren som nylig bruker sosiale medier for å presse krypto. I dag fortsatte SpaceX-sjef Elon Musk sitt press på kryptovalutaen Dogecoin ( DOGE ). Musk har målrettet mot DOGE-brukere de siste ukene da symbolet ble viklet inn i en pump-and-dump-innsats av Reddit-handelsmenn og investorer. Prisen på DOGE har steget nesten 600% de siste 30 dagene.

På tidspunktet for publiseringen er prisen på Bitcoin 38 078 dollar, etter å ha falt mer enn 5% det siste døgnet.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.