Bitcoin prijs golft boven de $12.500, zullen stieren winnen?

De Bitcoin-prijs golvend na de uitbraak van vorige week

Weerstand bij $13.370
Ondersteuning bij $12.500
Bitcoin profiteert van de instroom van instellingen

Bitcoin-prijsvoorspelling: Huidig overzicht

Achter de opleving van de participatie en de prijsexpansie gaan ondersteunende fundamenten schuil. De belangrijkste daarvan is de evolutie van Bitcoin Bank als een digitale winkel van waarde en een ruilmiddel zoals voorzien.

De Bitcoin-prijs is technisch gezien bullish vanuit een top-down benadering.

Op het moment van schrijven verandert de munt van hand tot hand met $13.078, wat een behoorlijke 14 procent oplevert ten opzichte van de greenback in de laatste week van de handel. Toch zijn er nog steeds aanwijzingen van overwaardering gezien de weerstand tegen de upsides in de afgelopen twee of drie dagen.

Tijdens het weekend zaten de prijzen vast binnen een krappe handelsrange, omdat de prijzen tijdelijk naar $13.361 werden geduwd (gegevens van de Muntenbasis), voordat ze afkoelen om de prijzen te presenteren.
VerwantePosten
Bitcoin hashrate daalt tot 133M TH/s als BTC-post bullish price
Globale Bitcoin-automaat nadert 11,5K als de Bitcoin stijgt.
Bitcoin boom dreigend als Biden president wordt – Max Keiser voorspelt
De vraag naar Bitcoin neemt toe omdat bedrijven 785.999 BTC in handen hebben.

Net als de laatste helft van vorige week blijft de Bitcoin-prijs in de range-mode. De hoogte van vandaag is $13.156, een uitbreiding van de $13.045 open. Echter, omdat beren zich verzetten tegen pogingen van kopers, zou er een tijdelijke daling kunnen zijn onder de $12.983.

Volgens de Michael Saylor van MicroStrategy kunnen beleggers – bij de huidige stand van zaken – ofwel een lange BTC ofwel een korte USD krijgen omdat er sprake is van een vertekening. In theorie, legt hij uit, „zouden de kasstromen van een risicovrij eigen vermogen sneller moeten groeien dan het tempo van de monetaire expansie om te kunnen dienen als een goede opslagplaats voor waarde“.

Zijn bedrijf investeerde in september 475 miljoen dollar in BTC, wat andere overheidsbedrijven, waaronder Square, ertoe aanzette om 50 miljoen dollar te verliezen.

Vorige week zei Mode Banking, een beursgenoteerde firma uit Londen, dat het 10 procent van zijn kasreserves in Bitcoin zal investeren om zijn investeerders te beschermen tegen valutadeficiëntie of inflatie.
Bitcoin-prijsbeweging in de laatste 24 uur

De Bitcoin-prijs is bullish, maar varieert op korte termijn. Stieren hebben moeite om de prijzen boven de $13.000 te houden, ondanks zwakke pogingen in het weekend.

Voor kopers is die prijs boven 12.500 dollar in augustus 2020, en het belangrijkste is dat de solide verkoopmuur, nu ondersteund door 12.000 dollar, bullish is. Technisch, zou elke laag een het kopen kans moeten zijn.

Van kandelaar regeling, zijn bull bars banding langs de bovenste BB hint van de onderliggende dynamiek. Bovendien, de divergentie van Bollinger Bands wijst op de volatiliteit, die kan profiteren van scalpers.

Een pullback naar $12.500 biedt een kans voor agressieve traders om zich op te storten. Een bevestiging van hogere highs boven de highs van vorige week van rond de 13.370 zou echter meer vraag kunnen voeden, wat de prijzen terug zou kunnen duwen naar $14.000 geregistreerd in juni 2019.
Bitcoin-prijsbeweging in het laatste uur
Bitcoin prijs golft boven de $12.500, zullen stieren winnen? 1

De overheersende consolidatie is de golvende, horizontale beweging van de prijzen in de lagere tijdsbestekken.

In de 1-uur grafiek handelen de Bitcoin prijzen binnen een opgaande driehoek met caps op $13.370 aan de bovenkant en de ondersteunende trendlijn aan de onderkant. De sterke berenstaven op 23 en 25 oktober om dalingen te dumpen.

Daarom moeten de prijzen voorbij de $13.370 komen in een voortzetting van de kooptrend die de Bitcoin-prijs terug kan brengen naar $14.000 van juni 2019.

Bitcoin-prijsvoorspelling: Conclusie

Fundamentele steun voor Bitcoin-stieren, maar het feit dat de prijzen niet gestaag omhoog gaan in de richting van $14.000 kan wijzen op zwakte en waarschijnlijke tegenslagen.

Toch moet de breuk boven de $12.000 en $12.500 hints van de eisen en elke lage zou technisch gezien laadmogelijkheden moeten zijn.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.