Samsung bruger Blockchain til at beskytte de filer, der deles af brugerne

Samsung forsøger at beskytte sine brugeres privatliv, og de bruger kraften i blockchain-teknologi til at garantere en sikrere p2p-fildeling.

Elektronikgiganten Samsung arbejder muligvis på en blockchain-baseret applikation for at lette en sikker måde at overføre filer, data og information på.

Selvom Samsung ikke har givet yderligere detaljer, afslørede kilder, der er specialiserede i emnet, at virksomheden udvikler Bitcoin Trader en software kaldet Private Share, som bruger blockchain til at forhindre filmodtagere i at bruge oplysningerne på måder, der ikke er godkendt af afsenderne.

Privacy + Blockchain: Den perfekte pasform

Samsung har længe været bekymret over udviklingen af ​​privatlivsløsninger. Siden Galaxy S10 har den implementeret kryptokurrency-tegnebøger i sine avancerede enheder. Det har også indgået et samarbejde med eller understøttet flere blockchain- og kryptoprojekter som Gemini, Enjin, Stellar og Tron.

Private Share er simpelthen det punkt, hvor disse to områder mødes for at forsøge at løse et problem, der er blevet populært med globaliseringen af ​​Internettet.

En af de blockchain-løsninger, der leveres af Samsung, er dens kryptotegnebog

Samsungs idé er at bruge blockchain-teknologi til at etablere specifikke parametre inden afsendelse af en fil. For eksempel kan en person sørge for, at en bestemt fil åbnes af en bestemt identifikator, indstille en udløbsdato for filen og slette den permanent uden mulighed for at blive gendannet.

Det er også muligt at forhindre skærmbilleder eller at gemme oplysningerne på uautoriserede måder. De påpeger dog selvfølgelig, at der ikke er noget forsvar mod nogle uortodokse løsninger som at tage videoer eller billeder af informationen ved hjælp af eksterne enheder.

Mens der findes lignende applikationer, giver brugen af ​​decentral og kryptografisk robust teknologi et højere sikkerhedsniveau. Applikationer som Snapchat, Whatsapp og andre er tidligere blevet brudt for at give brugerne mulighed for at gemme uautoriseret indhold på deres mobile enheder. Tilsvarende er datalagring på centrale servere en svaghed, der allerede er blevet udnyttet af flere hackere – husk hvad der sker med Snappening eller hacket til Apple iCloud-serverne.

Derudover kan brugerne være mere sikre på, at deres private filer ikke vil blive spioneret af Samsung, da Samsung simpelthen ikke vil få adgang til dem, da transmissionen ville være P2P med kryptering.

Det er endnu ikke set, hvornår denne implementering vil være tilgængelig. Der er stadig håb om, at det vil blive annonceret med Samsungs nye serie premium-smartphones. Samsung Galaxy S21 (eller skal vi sige S30?) Sendes muligvis i begyndelsen af ​​2021.

For de, der mangler penge, er det også muligt, at Samsung begynder at udrulle sin nye blockchain-baserede teknologi til andre enheder, ligesom det gjorde med Quick Share og Music Share, som allerede er tilgængelige for sin tidligere premium- og mellemklasseopstilling.

I mellemtiden er det bedre at vente, før du sender de varme billeder til den person, der tænder for dig.

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.